kalo fagito kipseli

Από το 1964, η οικογένεια Τάση, ως «Σπιτικό» στη Φωκίωνος και μέχρι σήμερα στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων, παραμένει πιστή στις αξίες της, που δεν είναι άλλες από το καλό φαγητό, τον προσεγμένο τρόπο μαγειρέματος και τις αγνές πρώτες ύλες.

Για να προσφέρουν μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για όλα τα γούστα, οι άνθρωποι του Tasis ερευνούν και φέρνουν στην κουζίνα του καταστήματος εκείνες τις πρώτες ύλες που συνδυάζουν ποιότητα και γεύση. Αυτό, ο κόσμος που επιλέγει να χορτάσει με τα γεύματα του Tasis το γνωρίζει πολύ καλά. Τα τραπέζια γεμίζουν και οι διανομές στους δρόμους της πόλης δεν σταματούν έως το βράδυ. Πρωινό, brunch, καφές, γλυκό, αλλά κυρίως ένα πλούσιο μενού, που αλλάζει καθημερινά, μας περιμένουν να τα δοκιμάσουμε.

ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ

IMG_0713-1-750x536

Όλες οι σούπες του Tasis γίνονται ανάρπαστες, αφού τα καλοδιαλεγμένα λαχανικά και οι γνώσεις των σεφ φέρνουν στο πιάτο μας αχνιστές νοστιμιές. Η κρεατόσουπα όμως ξεχωρίζει: τίποτα πρόσθετο, φρέσκα ψιλοκομμένα λαχανικά, κριθαράκι και διαλεχτό κομμάτι κρέας. βγαίνει από την κατσαρόλα και σερβίρεται ζεστή.