ποιοι είμαστε

Η νέα γενιά της οικογένειας Τάσση υπηρετεί τις αξίες του «ΣΠΙΤΙΚΟΥ», όπως το γνώρισε και το αγάπησε ο κόσμος από το 1964. Καθημερινή παραγωγή, ποιότητα στα υλικά, οικειότητα και φιλοξενία είναι οι λόγοι που συνεχίζουμε σταθερά και με επιτυχία να γράφουμε την ιστορία μας στο χώρο της εστίασης.

ιστορία

Με την ενεργή δραστηριότητά μας στο χώρο της εστίασης, να ξεκινά από το 1964, η ιστορία και η παράδοση του καταστήματός μας ξεπερνά πλέον το μισό αιώνα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η οικογένεια Τάσση έφτασε από τα Γιάννενα στην Αθήνα, με σκοπό να φέρει ένα κομμάτι της ηπειρώτικης γεύσης και παράδοσης στην πόλη. Βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος στο κέντρο της Αθήνας, στη Φωκίωνος Νέγρη, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του «Σπιτικού», το οποίο αρχικά, προσέφερε καθημερινά, παραδοσιακές, χειροποίητες ηπειρώτικες πίτες, οι οποίες σύντομα αγαπήθηκαν πολύ, κι έγιναν κομμάτι της καθημερινότητας για τους κατοίκους.

Στη συνέχεια, θέλοντας πάντα να προσθέτουμε νέες επιλογές στον κατάλογό μας, και να προσφέρουμε ευρεία ποικιλία γεύσεων, αρχίσαμε να παρασκευάζουμε και κάναμε συνήθεια των Αθηναίων, το ζεστό σάντουιτς και τη λαχταριστή πίτσα, πάντα με αγνά υλικά. Διαχρονικά, η ποιότητα των υλικών και η γεύση των φαγητών μας, είναι κάτι που αύξησε την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου προς εμάς ακόμα περισσότερο, κι έτσι το κατάστημά μας άρχισε να μεγαλώνει και να υποδέχεται όλο και περισσότερο κόσμο.

Έτσι, αντέξαμε στο χρόνο, προσφέροντας καθημερινά και ακούραστα, ποιοτικές γεύσεις και υπηρεσίες, και σήμερα, στο εργαστήριό μας στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων, όλα τα προϊόντα που παρέχουμε, εξακολουθούν να φτιάχνονται στο χέρι, όπως παλιά!

Από πρωινό, brunch, σαλάτες και τις παραδοσιακές μας πίτες, μέχρι μαγειρευτά φαγητά, σπιτικό παγωτό αλλά και καφέ, το μενού μας αλλάζει και διαμορφώνεται καθημερινά, για να βρίσκετε πάντα τη γεύση που θέλετε, στην ποιότητα που σας αξίζει.

Ακολουθώντας τις νέες… τάσεις, το «Σπιτικό» ανανεώθηκε και συνεχίζει με το όνομα της οικογένειας: «tasis», να προσφέρει κορυφαία γεύση και εγγυημένη ποιότητα!