πραγματικά σπιτικό gelato

Το gelato αναμφισβήτητα και δικαίως αποτελεί τη νέα τάση στο παγωτό-γλυκό. Στο μακρινό 1970 το πρώτο μας κατάστημα «Το ΣΠΙΤΙΚΟ» ξεκίνησε την δική του παραγωγή παγωτού και η αγάπη του κόσμου γι’ αυτό το δροσερό γλύκισμα μας οδήγησε σε μια σημαντική επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές ώστε τα τελευταία 3 χρόνια να παράγουμε το δικό μας ιταλικό gelato. 

φρέσκια απόλαυση

Πλούσια γεύση, κρεμώδης υφή, λιγότερη ζάχαρη, χαμηλά λιπαρά, περισσότερο γάλα και όχι τόσο «παγωμένο» πρέπει να σερβίρεται πάντα φρέσκο. Τα μυστικά συνταγής του κάθε gelato ανήκουν στους τεχνίτες τους, γι’ αυτό και η κάθε γεύση είναι ξεχωριστή και δεν αντιγράφεται. 

το μυστικό μας

Στο tasis προσφέρουμε ποιοτικό, χειροποίητο και πάντα φρέσκο gelato.  Ποιο είναι το δικό μας συστατικό επιτυχίας; Στο κατάστημα μας συστεγάζεται το παρασκευαστήριο μας, όπου εργάζονται καθημερινά εξειδικευμένοι τεχνίτες, επιλέγοντας φρέσκο γάλα από μικρές φάρμες, ενώ οι συνταγές βασίζονται σε αγνά, φυσικά υλικά. Δροσιστικά sorbet με πραγματικό φρούτο εποχής, vegan επιλογές και συνεχώς ανανεωμένες γεύσεις gelato που ξεχωρίζουν.  

…και σπιτικά γλυκά!

Ιδανικός συνδυασμός με το παγωτό μας είναι τα χειροποίητα γλυκά μας, που παρασκευάζονται με φυσικά υλικά και με τον παραδοσιακό αυθεντικό τρόπο, χωρίς πρόσθετα και έτοιμα μείγματα.

Παράγγειλε τώρα!